HTML

váci közélet

Milyen meccsek is folynak Vácon?

Friss topikok

  • questions: Elolvastam a "leghitelesebb váci MSZP vezető" facebook-ján az álbaloldalizós vitát (júli 31-i dátu... (2013.08.19. 12:40) Demagógia
  • hukrus: @questions: Tisztelt question! Én is azt gondolom, hogy rosszabb lenne egy MSZP kormány. Azt visz... (2012.06.02. 12:52) Nemzeti konzultáció
  • questions: Ez jó! Most, hogy az MSZP stikában minden magyarázat nélkül a korona nélküli címerrel szerepelge... (2012.04.20. 16:32) Világháborús emlékmű
  • hukrus: Schmitt Pálnak, mint egykori köztársasági elnöknek jó egészséget kívánok, és, mint írtam szívből k... (2012.04.02. 13:49) Becsület
  • hukrus: Tisztelt questions! Ha igaz a honlap állítása, akkor minden bizonnyal Bóth disszertációjáról van... (2012.02.06. 12:14) Na és?

Linkblog

Nemzeti konzultáció

2012.06.01. 15:14 hukrus

 

Az aktuális Nemzeti konzultáció szellemében én is felsoroltam négy kérdést, amelyben kíváncsi volnék a zemberek véleményére. Ha valaki nem találja ki, hogy milyen válaszokat is várnék, gondoljon arra, hogy melyik három betűvel kezdődik a „Nemzeti együttműködés”, esetleg arra, hogy milyen mozaikszót alkotna a „Nemzeti együttműködés”-ből...

 

Kérdéseim:

 

 

1. Vannak, akik szerint kétmilliárd forintból a közmédiában a magyar kultúrát, a magyar történelmet bemutató  műsorokat, tévéjátékokat kellene csinálni.

 Mások szerint hazai kultúránknak leginkább a „Marslakók” c. szappanopera hiányzott, így az arra elköltött kétmilliárd forint a legjobb helyre került.

 

 Szeretné, ha az elkövetkező harminc évre cca. 25 milliárdért megrendelnénk a „Marslakók” folytatását?

 

 

2. Vannak, akik szerint hazánkban a közpénzek elköltése a törvények teljes betartásával történik. Ha valaki esetleges törvénysértést tapasztal, az forduljon a közbeszerzési tanácshoz, vagy az ügyészséghez.

 

Mások szerint az elmúlt 25 évben hazánkban a nemzeti vagyon jelentős része magánzsebekbe vándorolt a mindenkori kormány közreműködésével.

 

 

Szükségtelennek tartja az országgyűlés oligarcha bizottságának megalakítását?

 

 

3. Vannak, akik szerint sürgősen el kellene készíteni a nemzeti vagyonleltárt, sőt mindezt a kormány meg is ígérte.

 

Mások szerint fölösleges pénzkidobás a nemzeti vagyonleltár elkészítése, hiszen néhány év múlva mindez már egy szóban (elfogyott) elintézhető.

 

 

Szükségtelennek tartja a nemzeti vagyonleltár elkészítését?

 

 

4. Vannak, akik szerint hazánk nemzeti katasztrófa felé halad.

 

Mások szerint a jelenlegi hatalom formális és informális vezetői felvirágoztatják hazánkat.

 

 

Képesnek tartja az Orbán-Habony-Lázár-Rogán-Matolcsy ötösfogatot hazánk felvirágoztatására?

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vackozelet.blog.hu/api/trackback/id/tr914559503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

questions 2012.06.02. 10:12:22

Azért egy MSZP kormány csak rosszabb lenne. Miért kell ilyen bejegyzésekkel az ő malmukra hajtani a vizet?

hukrus 2012.06.02. 12:52:19

@questions: Tisztelt question!

Én is azt gondolom, hogy rosszabb lenne egy MSZP kormány. Azt viszont nem gondolom, hogy én hajtanám az MSZP malmára a vizet.

Ezzel szemben azt gondolom, hogy itt az ideje, hogy a konzervatív értékrendűek kellő kritikával tekintsenek a jelenleg regnáló kormányra! Ha ők -- legalábbis a kommunikáció terén -- gagyiba mennek át, akkor nekünk nem hallgatnunk kell, hanem megszólalnunk!
süti beállítások módosítása